Four Bridges (US), Fre. 7. juli

Four Bridges fra New England, USA har spilt inn to album, og besøker Norge for tredje gang*. Bluegrass-musikk kjennetegnes av bl.a høyt tempo og akustiske strengeinstrumenter, dette er musikk til å bli glad av og Four Bridges har fått venner overalt de har vært i Norge.

Mesteparten av Norgesbesøket tilbringes denne gangen i Nordland, hvor bandet blant annet bidrar til gjennomføringen av festivalen Folk i Langåsen, men et besøk i Russells «hjemby» Fredrikstad sto svært høyt på ønskelista.

Bandet kommer som trio til Café Magenta, siden Jeremy lander i Norge først dagen etter:
Ben Marshall: sang, banjo, fiolin, gitar
Greg Ferreira: sang, mandolin, gitar, munnspill
Russell Hermansen: kontrabass

*Russell Hermansen er sønn av to norske emigranter. Faren er opprinnelig fra Fredrikstad.

CC: 100

Konsertstart kl. 22

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *