Lisa Aisato – barneforestilling Lør. 15. juli

I juni og juli prydes veggene på Café Magenta av Lisas fantastiske bilder. I den anledning byr hun også på en gratis forestilling for barn!

I forestillingen forteller Lisa Aisato om oppveksten sin, om hvorfor hun ble så glad i å tegne og om hvordan hun ble forfatter og illustratør. Det hele rikt illustrert av hennes egne tegninger.

Hun røper hvordan hun kommer på idéene til bildebøkene sine og lærer barna å tegne ansiktsuttrykk og krusedullfigurer. Flere av bøkene hennes har blitt til på denne måten, bl.a. “Odd er et egg” om engstelige Odd som er så redd for det skjøre eggehodet sitt at han må pakke det inn i håndklær og tevarmer. Lisa forteller litt om Odd, uten å røpe for mye selvsagt. Kanskje barna til og med får se hvordan det går med et egg som faller i bakken! Lisa viser så hvordan de arbeidet for å lage animasjonsfilm basert på boka. Til slutt vises den animerte kortfilmen “Odd er et egg”, spilletid 12 min. Forestillingen varer ca. 45 minutter og passer best for barn fra 5 år og oppover.

Forestillingen er gratis!

Begrenset plass, to billetter pr pers.

Billetter fås ved henvendelse til kafeen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *