Månen på Magenta – Ons. 19. – Lør. 22. juni

Musikk fire kvelder på rad – det er Månen på Magenta!

Espen Gunstein, The Phantoms, Eva’s Essens og Hr. Smiths venner


Onsdag 19, kl. 20 – Espen Gunstein – Fra Raddis til Traddis

Espen Gunstein tar med gitaren til Gamlebyen i Fredrikstad og Magenta Cafe. Han presenterer forestillingen Fra raddis til traddis, en oppvekstroman ikledd norske tekster og gitarbasert viserock. Til låtene får publikum servert anekdoter og bilder som enhver født på siste halvdel av 1900-tallet vil kunne kjenne seg eller naboen, igjen i.

Det blir en musikalsk reise i dur og moll med låter som er skrevet gjennom en tjuefemårsperiode. Det blir mye nytt materiale og noe gammelt i ny drakt.

Espen Gunstein har lang fartstid i Grenlands musikkliv. Han var tekstforfatter og frontmann i det alternative rockebandet Snev av lykke og funkrocker i So Funking What på 90-tallet. I 2003 platedebuterte han med KommersielleSekund, utgitt på NLC Records og distribuert av Musikkoperatørene. I 2008 skrev han kjenningsmelodien Snu en stein til Miljøagentene, fremført av NRKs Erik Solbakken, kjent fra blant annet MGP og Karl Johan. De siste 10 årene kjent som gitaristen under pseudonymet Økende Skepsis i det norskspråklige partybandet Indian Summer. Han er også aktuell med Indian Summeravleggeren Geronimo and the Apache Kid.

Espen Gunstein har spilt på mange svært ulike scener rundt omkring i Norge og både forestillingen og låtene har blitt godt mottatt av publikum i alle aldre.

CC: 100,-

,


Torsdag 20, kl. 23.30 – The Phantoms


Det må en passe dose galskap til for å få plass til disse gutta i scene-hjørnet på Magenta. Men de vil, og vi vil, og dette blir en konsert hvor stemningen kommer til å stå i tak og vegger!

Stort band på liten scene! Drivende rytmer, blåsere, hammon, vokal og kor med musikalske krumpspring, overraskelser og variasjoner – oktetten spiller ska i sin opprinnelige form – bl.a inspirert av det legendariske Jamaica-bandet The Skatalites. På scenen er de et organisert kaos av innfall, musikalitet, energi og rytmer. Sjangeren ska gir først og fremst variasjon og låtene spenner fra swing, blues til reggae, hele tiden med en dyp fyldig lokal og koring.
The Phantoms er en gjeng med beina godt planta i Oslo indre Øst og har sett litt av hvert i hovedstaden opp gjennom tidene, også på skråplanet og skyggesiden. Derfor ser de på seg selv som ”The Messengers” av sin opparbeidete erfaring. All denne erfaringa kommer til uttrykk i albumene «Oslo by Night», ”Phantom Physics” og «Their Legendary 4th.

The Phantoms er:
King Scruffy: vocals
Atle “Papa” Hammer: trumpet
Don Pedro: trombone
Sef SaxoFoyn: tenor saxofon, harmony vocals
Lille-Erik: bass
Stegan: guitar, harmony vocals
Atom Jr.: drums & percussion
Dr. “Dry” Martini: keyboards, harmony vocals

https://www.facebook.com/p123hantoms/

CC: 150,-


Fredag 22, kl. 23.30 – Eva’s Essens

evaEva Iselinn Erichsen på vokal
Stein Arne Rimehaug på synth
Axel Kielland på gitar
Jim Johansen på bass
Ole Martin Forsetlund på trommer

Evas Essens er et Fredrikstad-band som ble startet i 2009. Siden den gang har de underholdt på alt fra større events og festivaler til mindre arrangementer som bryllup og andre festlige anledninger. Gode skussmål som «band med trøkk», «fantastisk vokalist», «kanonfett!» er bare noe av det bandet kan være stolte av. Evas Essens jobber for å møte et bredt publikum ved å mikse kjente, nye og gamle pop låter.

De er hele tiden fokusert på å oppdatere seg, ved å øve inn ny musikk underveis, slik at repertoaret vedlikeholdes og fornyes. Bandet består av etablerte musikere med vokalist Eva Iselinn Erichsen i front. Hun mestrer de fleste sjangere med full overbevisning.

Som vokalisten selv pleier å si: «Håper dere har tatt på dere danseskoa, for her blir det liv i kveld!»

CC: 150,-


Lørdag 23, kl. 23.30 – Hr. Smith’s Venner

hrsmithHr. Smiths Venner er en hardtslående hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen! Gjengen leverer de udødelige klassikerne hans med innlevelse, energi, tempo og spilleglede. Blod, svette og øl renner i strie strømmer når bandets fem medlemmer hamrer grundig løs på Jokkes katalog, og publikum er garantert å forlate lokalet med et smil om munnen!

Jørn Brekke – Vokal
Thor B. Gundersen – Gitar
Øystein Bjørkelo – Gitar, vokal
Anders Iglesias-Nesset – Bass, vokal
Magnus Lillejordet – Trommer, chilinøtt

NB! Vi anbefaler publikum å komme tidlig.  Bandet solgte ut sist gang.

CC: 150,-


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *