Shaun1
Foto: Sigurd Haug

Shaun Bartlett er en norsk-britisk sanger og låtskriver med to soloalbum og en god håndfull singler i ryggen. Musikken og tekstene har en melankolsk grunnmur toppet med en leken optimisme og oppløftende utsikter, og som formidler snakker vi om en ærlig og sterk artist av de sjeldne.

Konserter med Shaun Bartlett har blitt beskrevet som sjeldent nære og med en magisk evne til å fryse tiden. Det har blitt ytret stor respekt for Bartlett’s evne til å ta over et rom fra scenekanten, og som vokalist besitter han en gave som får selv flimmerhårene til å reise seg.

Nytt album «Green Means Walk Red Means Run» kommer i løpet av høsten!

Lørdag 17 september kommer han til Cafe Magenta for å ha en intimkosert av de sjeldne.  Vi kommer kun til å legge ut 80 billetter til denne konserten – – så første mann til mølla!!!  Billettene kan kjøpes i døra eller via Fredrikstad Kino når ve legger de ut.  Mer informasjon om konserten samt Shaun Bartlett kommer.

Shaun2
Foto: Sigurd Haug