EN OPPDATERING FRA BANDETS FACEBOOK-SIDER:

Hei alle GNBs venner.

Tenkte det var på sin plass å informere om ståa i bandet nå rett før jul og greier. Vi i Nielsen har hatt et begivenhetsrikt år, med ner og oppturer de luxe!! Vi har fått ny Bassist; den godeste Torkel Varfjell som erstatter Frank Andersen som sluttet tidligere i år. Videre har Sten Roger gitt seg som gitarist og ikke blitt erstattet. Istedet har Arild Karlsen gone electric og fungerer nå som kompgitarist. På Gigfronten har vi tatt det med ro og bortsett fra noen sporadiske konserter i løpet av 14, har vi konset på studio og innøving av et fleksibelt reportoir. Med slik utskifte av personell vil det på mange måter forandre litt på uttrykket, men vi føler at nå har vi skjønt litt av greia, funnet et uttrykk som gir melodi og tekst det lille extra.

Vi har hatt et veldig givende og inspirerende påskehelgopphold i Spinner Studios i Tistedæln med Magiker Georg Storhaug ved spakene. Vi rigga opp som til en konsert og dro igang.

Vi spilte live slik vi gjør på konsertene våre og Georg klarte å fange nettopp det som kjennetegner GNB.

Videre har vi tatt oss god tid i øvingsrommet, plukket fram noen låter som vi ikke har spilt på en stund og tatt dem med i reportoiret for kommende gig på Magenta den 28 November.

Rolf Grieg vår kjære venn og kanonfotograf ( han likte å kalle seg Hoffotograf ) har gått bort. I vel fem år fulgte han GNB rundt på alle konserter, foreviget øvekveldende og sørget for en grundig dokumentasjon av bandmedlemmenes komming og gåing. Han sa at han så på oss som en organisme det var vel verdt å holde øye med… man vet jo aldri… Vi savner ham… alle sammen.

Torkel er et unikum, han har erfaring, vi lytter og lærer og vi gjør… Han tar utfordringen det er å spille med et så hjemmesnekra band som GNB på strak arm, og klarer å tilpasse seg med imponerende stahet og faan – faan pågangsmot. All ære til ham.

Nå står foreløpig 3 jobber for tur, Magenta 28. Nov og Ribberocken 2 juledag på samme sted. 21 februar står Halden for tur. Ønsker dere alle en God førjulstid, enten dere vil eller ei. Så håper vi at vi sees på en av konsertene våre, det vil vi sette stor pris på.

Mvh.
GNB.

GN_band2