bandableBandAble er et coverband fra Halden som startet opp høsten 2013. Her får vi et herlig «sammensurium» av 50-60 talls country, funk og rock og ballader, av blant andre: Tina Turner, Delbert McClinton, Alannah Myles og Alan Jackson, for å nevne noen få……

«Vi liker å spille coverlåter og å lage vår egen vri på låtene. Vi spiller et variert program da vi ønsker å nå ut til et bredt publikum. Vi tror og håper at dette er litt for enhver smak, og enten du ønsker at det rykker i rocke-foten eller om du bare vil lene deg tilbake i stolen og lytte til en vakker ballade, er du hjertelig velkommen til en inkluderende aften sammen med oss.»

Medlemmer i bandet:

Frode Grosvold: Tangenter
Svein Arne Kristiansen: Trommer/vokal
Espen Grandahl: Bass
Per Øivind Braarud: Gitar
Margrete Gaulin: Vokal

CC: 100,-