Farhad Bazargan, tonbak / persisk tromme
Stein Arne Rimehaug, keyboard og div instrumenter
Maria Susanne Erichsen, sang
Per- Øivind Johannessen, sang

PoP CornY skaper fest og moro med persisk tromme, piano og sang. De byr på kårni nyskapte arrangement av kjente pop- og rockelåter. Pur musikkglede! PoP CornY har hatt som mål å skape noe nytt ut av gode gamle poplåter. Det ligger rimelig klart oppe i dagen – siden bandet har en besetning bestående av keyboard, persisk tromme og sang.

Nå har de javnt og trutt hygget seg med å mane fram nye lydbilder til gamle slægere. Ideen har vært å gi plass til mellomrommet mellom notene og leke med musikalsk imaginasjon. Hva oppstår når du gir instrumentene tumleplass i musikken? Det har vært mye lytting. Mye latter. Intenst. Avslappende.

Så hvis du vil sjekke ut hvordan Bon Jovis «You give love a bad name» blir som en karavane- tango…  Eller hva med Police sin punklåt «Bring on the night» i et lydbilde fra sildrende kilder i Oasen…  Eller Tina Turners «Simply the best» som frekk og møkkete pubjazz….  Eller om du i det hele tatt liker å bli overrasket av glade mennesker – med rikelig glimt i øyet,… 

Ja, da kan en stund med Pop CornY være akkurat det du trenger.

Medisin, spør du oss 🙂

PoPcOrNy’s Facebook-profil:  https://www.facebook.com/popcornylive

popcorny