«Morten Marcussen Band» er en avlegger av Halden-bandet «Empty Bottles» som har spilt tidligere på Magenta. Flere av medlemmene har også bakgrunn i «Steppin Out» som var et meget populært bluesrock band på slutten av 90-tallet.

Idag spiller bandet ikke bare seksti-tall musikk, men legger i tillegg også fokus på blues, bluesrock, rock og ballader. Det er bygd opp rundt vokalisten Morten Marcussen som er en av Norges beste innen denne sjangeren.

Det er et rent coverband som spiller låter av bl.a. Stevie Ray Vaughan, Hendrix, Lynnard Skynnard, Stones, Creedence, Tom Petty, Delbert McClinton, Eric Clapton, John Meyer, Etta James, Buddy Guy, Alabama Shakes, Rufus Thomas, Pink Floyd etc.

Bandets medlemmer :

Morten Marcussen – vokal.
Lars Aasmundsengen – keyboard.
Thor Eilertsen – trommer/vokal.
Rolf Ganerød – bass/vokal.
Arnold Johansen – gitar/vokal.
Tor Solvang – gitar.

CC: 100,-