coons

The Coons er et Punk Rockband fra selveste Fredrikstad. Bandet spiller bredbeint, fengende, selvironisk, upolitisk og sukkersøt vaskebjørn rock som slår an hos alle, fra hardbarkede punkere til rosakledde fjortiser.

The Coons beviser en gang for alle at så lenge melodien er bra og vokalen flerstemt; så trenger man ikke mer enn fire akkorder for å lage en hit.

Inspirasjoner hentet fra band som Teenage Bottlerocket, Sugar Lousie, som vi forøvrig har spilt med flere ganger, Turboneger og mange andre som spiller fengende Punk Rock. The Coons har i sin korte men intense historie, hatt flere besetninger og har idag landet på en sammensetning av musikere hentet fra alle himmelretninger og sjangre. Med bakgrunner som strekker seg fra hardcore til danseband ligger alt til rette for en suksess som kan bre seg utover alle grenser.

Bandet består idag av:

King Coon – Vokal
Cpt. Coon – Gitar
Ty Coon – Gitar
Panzer Coon – Trommer
Genghis Coon – Bass

CC: 50,-