GTTAKING CARE OF BUSINESS
Businessrockerne Glimmer Twins holder til i Asker & Bærum og Fredrikstad. Bandmedlemmene er ledere med tung bakgrunn fra privat sektor som kombinerer omfattende erfaring innen Business Management og politisk journalistikk med karisma, prestasjonsevne og musikalsk kompetanse.

IN IT FOR THE BUSINESS
Glimmer Twins er et franchiseband som distribuerer musikk utviklet av Rolling Stones. Bandet definerte dette musikksegmentet som sitt satsningsområde siden markedsundersøkelser før etableringen indikerte at musikken er fengende og godt etterspurt av et bredt og kjøpesterkt publikum.

På utøversiden kreves begrensede investeringer innen kompetanseutvikling, instrumenter og øvrige anleggsmidler for å levere solide musikkopplevelser av høy kvalitet. Glimmer Twins er dermed en svært kostnadseffektiv musikalsk operasjon.

MERKENAVNET
Navnet Glimmer Twins har en kvalitativt god klang i businessrocksammenheng, men opphavet er imidlertid et pseudonym som Mick Jagger og Keith Richards har brukt som produsenter på flere Rolling Stones-album. Ideen til navnet skal ha oppstått etter et feriecruise de to deltok på i Sør-Amerika i 1973. Under måltidene om bord satt de sammen med et eldre engelsk par som mente å dra kjensel på dem, men ikke kunne huske hvorfra, noe Jagger og Richards moret seg over. Paret ba dem flere ganger om å gi dem et hint – ”give us a glimmer” – men de røpet seg ikke.

BUSINESS PERFORMANCE
Glimmer Twins opptrer på private og offentlige arrangementer av ulike størrelse, samt diverse tilstelninger etter avtale.

Bandet legger vekt på kostnadskontroll og benytter derfor kun i beskjeden grad egne ressurser på markedsføring, siden oppdragene hovedsaklig tilføres på bakgrunn av referanser fra fornøyde kunder, medieomtale og Viral Marketing.

For øvrig generer bandmedlemmenes omfattende og utstrakte nettverk uten fordyrende mellomledd regelmessig henvendelser om opptredener.

LEVERANDØRER
Å være profesjonell er ikke nok – man må også se profesjonell ut. Glimmer Twins på scenen er en estetisk opplevelse og bandet benytter derfor kun kvalitetsleverandører når det kommer til antrekk, personlig pleie, instrumenter, rådgivere og øvrig utstyr.

Bandmedlemmene kler seg i konfeksjon, mottar investeringsrådgivning, benytter kosmetiske produkter og nyter delikatesser og forfriskninger fra de mest eksklusive leverandørene i markedet.