TrampsBandnavnet er en avledning av teksten i låten ”Born To Run” samt navnet til et internasjonalt selskap som også liker å leke. Bandet har sin opprinnelse i Hvaler-/Fredrikstadregionen. Ideen er å spille musikk sentrert rundt Bruce Springsteen sin diktning og musikk.

Og det er ”live” spilling som gjelder. Og lek da, – selvsagt. Bandmedlemmene har vokst om med denne musikken, og den sitter derfor i kroppen. Vi kommer til å sitte og lytte til denne musikken når vi blir gamle, selv på gamlehjemmet. I tillegg ser vi at det ikke er så mange band som spiller Bruce Springsteen sin musikk. Derfor har vi prøvd å rette på dette og skape litt musikalsk rettferdighet ved å danne et ”Tribute band”.

LYTT: Human Touch – Tramps’R’Us Coverversjon

Se Facebook: https://www.facebook.com/Trampsrusband


·         Geir Andersen (vokal)
·         Tom Andre Heiberg (gitar)
·         Amund Bjørke (gitar, munnspill, kor)
·         Fredrik Jansson (bass, kor)
·         Kåre Strømstad (trommer)
·         Knut Holme (gitar, kor)
·         Helge Holst (sax)
·         Haldor Otterlei (tangenter)

trampsLogo