Daryl McDade er en bereist og lærd musiker. Med sine turnéer har han reist land og strand. I tillegg til livets skole, har Daryl gått på School of Art. Det kanskje ikke alle vet, er at han har vært bakgrunns-vokalist for selveste Tina Turner, dessuten har han spilt med bl.a. Muddy Waters, Robert Cray og Eddy C. Cambell.

Darryl_Quote.fwDette er en musiker av de sjeldne og musikken fyller et hvert konsertlokale, som tar deg med på en historie tilbake til musikkens røtter.
Daryl McDade ble født i Memphis Tennessee, hvor han vokste opp i Chicago, Illinois. Daryl har sine røtter fra gatemusikken i Maxwell Street Market som igjen er kjent for sin mangfoldige musikkhistorie.

darryl2
Daryl McDade & Soul XL

Daryl McDade & Soul XL består av:

Daryl McDade- munnspill/git. og vokal
Dan Tømt-keyboard
Roger Jacobsen-bass
André Banini-trommer