Dr. BenDixx er fra Fredrikstad og har femten år bak seg nå.  De startet som en powertrio og utvidet med et ekte Hammond B3 for seks år siden. Låtutvalget spenner seg fra Elvis, Kim Larsen, ZZ-Top til Deep Purple pluss noen godlåter fra deres egne CD’er. De har et stort utvalg av låter og trives på festivaler og puber.

drbendixMedlemmene har tidligere spilt i andre Østfold-band som Jet Set, Småtroll, Bjørn Krisa-band og mange andre band som stand-in. Kjell Bendixen var med å starte Jet Set (1977-1980) fra Sarpsborg sammen med Trond Joneid (hvil i fred), Claes Karlson, Jan Nicolaisen (hvil i fred) og Terje Gade. De som er godt voksne vil nok huske dette eminente bandet!

De har også gitt ut 3 CD’er som har blitt vel mottatt ute i verden. Kjell Bendixen har også mange venner i Skottland og der har de spilt årlig i snart 10 år på puber og vært headliner på festivaler.

Bandet låter tight og tøft og guttene får lov til å briljere på instrumentene så mye de lyster, noe publikum setter stor pris på.

Bandet består av:
Kjell Bendixen: gitar, munnspill og vokal
Henry Larsen: Hammond XK3
Roger Wadseth: trommer
Kent Petterson: Bass og bakgrunnsvokal