Hjemli/Gyllensten/Gade

Dette prosjektet startet på en cafė hvor vi oppdaget felles forkjærlighet for latinmusikk i en åpen og gjennomsiktig form. Vi bestemte oss for å starte et band med kun vokal og akustisk gitar som utgangspunkt. Repertoaret består av brasilianske sanger, pop- og jazzklassikere. Fine melodier, spennende rytmer, og et dynamisk samspill står i fokus. Ann Helen synger her for første gang på portugisisk. Hun har også gjendiktet en del av tekstene på norsk.

ahhRonny, som opprinnelig er fra Sarpsborg, har bodd i Oslo i mange år og har vært aktiv som freelancegitarist i hovedstaden. Han har jobbet i en rekke TV- og studioproduksjoner, bl.a. med kringkastingsorkesteret. Han har vært gitarist i et hav av teaterproduksjoner, og samarbeidet med mange profilerte musikere innen ulike sjangere. Vi er også veldig glade for å ha med oss Terje Gade på perkusjon for anledningen.

Vi tar for oss låter av komponister som Antônio Carlos Jobim, João Bosco, Chico Buarque, Jim Webb og Elton John.

Besetning:

Ann Helen Hjemli på vokal
Ronny Gyllensten på akustisk gitar
Terje Gade på perkusjon

Hjertelig velkommen!

annhelen