Bluemixx, med base i Sarpsborg, har et  repertoar med en sterk bluesprofil, som spenner fra tradisjonelle blueslåter til låter som kanskje ligger i grenseland. Og innimellom, en og annen «sviske» fra andre musikksjangere.Dersom navnet «Trang Fødsel» var ledig, ville det passet godt til dette bandet, sier én av gitaristene. Etter nesten to år begynte endelig brikkene å falle på plass, først under arbeidstittelen «Roadrunners», men etter hvert ble det  «Bluemixx». Blue-, fordi repertoaret har en sterk bluesprofil, mix-, fordi bandet også spiller annen type musikk. Den siste x-en er med kun for gimmickens skyld.

Bluemixx debuterte i mars 2006, og bandets medlemmer har lang og allsidig erfaring fra en rekke forskjellige musikksjangere. Her kan nevnes kor, korps, danseband, rock og jazz.

Bandets besetning, bl.a. med mannlig/kvinnelig vokalist, munnspill og dyktig hovedgitarist gir rom for store variasjoner, fra det sarte til det rå…

Bluemixx

Fra venstre:

Ragnar Eknes (Trommer)
Jon Petter Hansen (gitar/bluesharpe/vokal),
Gunnhild Holter Frantzen (vokal)
Roar Berntsen (bass) .
Foran, Håvard Minge (gitar).
(Foto: Anne-Britt Mathisen)