SH_12015Konserten «De nære ting»

Dette musikalske besøket passer overalt hvor mennesker befinner seg. I hovedsak er det flotte kjente og ukjente melodier med tekster som tiltaler formidleren i Hege sterkt.

Hvorfor har vi laget denne konserten?

Fordi Hege sin musikalske reise denne timen, gir dere først og fremst en god musikk opplevelse, en pust i hverdagen, men også innsikt og inspirasjon!        

Sindre Dypvikstrand er med denne kvelden som først og fremst gitarist, men han er også en meget god sanger og sammen gjør de hverandre gode.

God Fornøyelse!                                                    

”Å gjøre hverandre gode” er veldig viktig for Hege Saugstad.
 Gjennom sanger og tekster minner hun oss på at tilstedeværelse
 er nøkkelen for å lytte, forstå, respektere og gi trygghet.

”Å sette ord på musikken til Hege kan være ekstremt enkelt, og komplisert. Fordi den høres ut som den er skrevet personlig til lytteren. Samtidig som man føler seg som en del av en historie man ikke helt klarer å gjenfortelle”


– Nordic records, Oslo

 

Hun rørte oss med kjente og ukjente sanger, som fikk oss til å reflektere over hverdagen vår med barn. Vil du gi dine ansatte en annen opplevelse, anbefaler jeg dette på det sterkest

– Hege «stemmer hjerter», Daglig leder. Barnehage

”Hege formidler de store tankene alle har, jordnært og åpent. Hun er som en venn du ikke har møtt før, som sier det du tenker eller ikke har tid til å tenke. I møte med Heges ord og musikk får tankene dine ny luft under vingene.”

Ingelin Jorselje, coach, Ergo Credo as.

 

Hege Saugstad, sanger, komponist og pedagog, presenterer:

konserten – de nære ting

95 83 22 24 – hegesaugstad@gmail.com