GENERATION LIVE BAND (GL Band) Chicago Tribute

Generation live band (GL Band) ble etablert i 1990 som et prosjektband med hoved mål å spille på «Molde Jazzfestival» som de besøkte 1994. Der holdt de 2 konserter.

Generation live band (GL Band) er i dag tredje prosjekt, dette prosjekt startet i 2008, og ble etablert i Sarpsborg. Bandet teller i dag 10 mann i alderen 28 til 67 år, derav navnet «Generation live band» (GL Band). Besetningen er hentet fra Storbandmiljøet i Sarpsborg, Fredrikstad, Halden og Moss.

Vårt konsept er unikt i den forstand at vi covrer den legendariske gruppa «Chicago « , vi har også med noen låter av «Blood, Sweet and Tears», forteller trombonist i GL Band, Rune Sunbø, dirigent i Moss Storband.

GL Tribute.fwLive Band.

Vi defineres som et typisk live band som skaper høy stemning og masse trøkk.  Lederen Jan Erik Holm arrangerer all musikken optimalt, med de riktige riff i blåserrekka og gitar soloene.

Fredag blir det servert alle de legendariske låtene til Chicago fra 1970 og fram til i dag. Chicago har spilt sammen i 48 år og har levert 36 album. Det siste kom nå i høst «NOW».

Generation Live Band (GL Band) leverer de mest kjente blåserrekke og kor dominerte låtene fra Chicago.

GL Band består av:

Trommer/pecusjon, bass, 2 gitar, 2 keyboard.  2 trompet, saksofon og trombone. 3 forskjelige lead vokaler og 3 korister fra egne rekker.

Kai Hannestad, Vokal/perc./keyboard.

Egil Bøckman, keyboard.

Tor Morten Bjerktvetd, Lead gitar.

Espen Høiberg, gitar/vokal.

Brede Edvardsen, Vokal/bass.

Svein Tore Pedersen, Vokal/trommer.

Roar Stenbakken, Trompet

Jan Erik Holm, Vokal/ trompet.

Pelle Lucten, Saksofon.

Rune Sundbø, Trombone.