Håvard Lippestad er låtskriver og historieforteller. Han har pådratt seg flere skrubbsår og sykkelvelt i verdensmetropolen Tomter i Østfold, hvor han vokste opp.

Noe flere av sangene hans bærer tydelig og dramatisk preg av. Ved siden av et liv på scenen i rockens tjeneste, har han hele tiden skrevet egne viser. Den første singelen «Regn» ble sluppet i august 2015. Etter en sommer med øs pøs regnvær, ble det finvær resten av høsten bare «Regn» så dagens lys. Stolpe ut, der altså!

På en mørk, men humoristisk måte, forteller Lippestad små historier om det og ikke lykkes. Hvordan man nesten er i ferd med å få det til, for dernest å se at lykken snur.

Den 12. februar slippes albumet: STOLPESKUDD

Alle låtene som blir fremført har en spesiell historie knyttet til seg. Det kan derfor ta litt tid mellom hver låt når Lippestad setter i gang med sine fortellinger. Du får høre om den klassiske Apachesykkelen med sklisete, den velutstyrte båten til faren som aldri kom seg på vannet, en bedugget matrone fra Trøgstad som ville hjem å danse tango i natten, viktige bortekamper mot Hølen og Vannsjø Svindal, ferieturer som gikk skeis og hvordan Herr Nesten fikk ørefik istedenfor blomstrende kjærlighet. Med andre ord et par reale stolpeskudd å se frem til!

Som alltid har Lippestad med seg Kyndig Hjelp, det lille bandet med det store hjerte!

håvard1 håvard2