Hei alle sammen! Da er påska endelig her og vi gleder oss til å feire den med venner og bekjente igjen.  

Her har dere en liten og komprimert oversikt over hva som skjer hos oss i påske, så her har du tre gode grunner til å la være å dra på hytta og heller riste litt på råkkefoten 🙂


 

Onsdag 23 mars: Påske-«kick-off» med Steffen & Venner, kl 22.30, CC: 100,-

Steffen sier selv om konserten:

Onsdag 23 mars samler jeg nye horder til Café Magenta!

Forrige gang jeg gjorde slik, onsdag 2 desember, hadde jeg med meg intet færre enn 10 medmusikanter, inkl blant annet Gard Eriksen, Yngve Bakken-Nilsen, Jerry Geraldi etc…. Det ble en aften uten like….!

Denne gangen blir det ikke fullt så mange gjesteartister, men det planlegges en meget artig lekestue denne gangen også! Ryktes blant annet om deilige toner fra Jon Petter Gonzalez Lindberg (trompet). Kristian Torp (bass) og Erik Engebretsen (trommer) sitter stødig i husbandet, og vi spiller to sett fra kl 2230!

La oss sparke i gang påska i Gamlebyen!!

Det ryktes om en slik besetning:
Steffen Hissingby – vokal, gitar
Daffi – gitar
Jon Petter Gonzalez Lindberg – trompet
Kristian Torp – bass
Erik Engebretsen – trommer
Caroline Ingeberg – vokal
m.fler…!!

Café Magenta 23 mars! Musikken starter kl 22.30 sharp! CC: 100,- 20år

SPECIAL GUEST – CAROLINE INGEBERG!!!!
Caroline er en garvet sangerinne bosatt i Oslo. Hun er vertinne på Josefinejammen på Josefines Vertshus på Bislett, var sangerinne i bandet The Shitsez, hvis låt «Next Big Thing» ble brukt i promoen for NBCs program «America’s Next Great Restaurant» i mars 2011.. Hun er aktiv i poker-NM, har et sjarmerende vesen og en deilig groove!

DAFFI!!!!
Daffi er gitarist i det legendariske bandet Frank Znort Quartet. Gjort skive i Abbey Road Studios i England. Fyller Blå i Oslo hver søndag!
Daffi er et unikum av en hyggelig mann, og et inferno av en gitarist!

steff2


Skjærtorsdag: El Mapache, Fra kl. 20.00, CC: 100,-

Fra presseskriv:  Fredrikstad-bandet El Mapache kan se tilbake på et godt 2015 med Ep utgivelsen «Asexual Tribute», to utsolgte konserter på hjemmebane, Fullt hus i Trondheim og stor suksess under Oslo Bloodbath (verdenskjent Turbojugend party) på The Crossroad Club i Oslo, for å nevne noe.

Bandets særegne live energi og fengende låter ispedd ironiske, men samtidig alvorlige tekster treffer rett i allsang nerva til de fleste som befinner seg i sjangeren pop punk/punk rock.

Liker dere fengende, lekende og allsangvennlige låter med høy energi så er dere klare for El Mapache!

elmapache
El mapache

Langfredag: Caddy & the Caddilacs, kl. 22.00, CC: 100,-

Caddy & the Cadillacs ble stiftet oktober 2014 av bandmedlemmer Erik «Caddy» Jensen, Kenneth Jensen, Arild Nygård og Nichlas Solli.  Bandet holder til i Moss men på langfredag kommer de til Café Magenta for å underholde og spille opp til dans.

Caddy & the Cadillacs informerer at de lar seg inspirer av band som The Beatles, The Eagles, Creedence Clearwater Revival samt Classic Pop & Rock songs from the 60’s and the 70’s.

Dette blir en fin kveld for oss ‘voksne’ som er glad i klassisk pop og rock fra seksti- og sytti-tallet!!!

caddy2.fw


Vi ønsker samtidig å minne alle på