graasvold-lyngve
Graasvold & Lyngve byr på amerikansk og britisk folkemusikk slik det var ment å låte!
Erland Lyngve er veteran på den norske visescene – samt på Skagenfestivalen og andre skandinaviske folk- og visescener. På 70-tallet var han med i British Folk, det første band i Norge med folkemusikk fra de britiske øyer som spesialitet. Gjennom 50 år har han spilt i band i Norge og Belgia. Fra 2008 spilte han sammen med Hans Graasvold Jr. og Richard Burgess i trioen Handsome Molly, som har gjestet Magenta ved flere anledninger.
Hans Marius Graasvold er forankret i traditionell folkemusikk fra England og USA og har spilt strengeinstrumenter siden han var 6. De senere år har han spilt med Bullmilk, Terry Lehns og andre norske band.
I løpet av kvelden vil duoen by på en Special Guest fra et av våre naboland. Han vil gjøre sin eneste opptreden i Norge under dette oppholdet!
Hans Marius Graasvold: Gitar og banjo
Erland Lyngve: Sang, gitar og skjeer
 

CC: 80,-