blue-mixx

Bluemixx, med base i Sarpsborg, har et repertoar med en sterk bluesprofil, som spenner fra tradisjonelle blueslåter til låter som kanskje ligger i grenseland. Og innimellom, en og annen «sviske» fra andre musikksjangere.

Dersom navnet «Trang Fødsel» var ledig, ville det passet godt til dette bandet, sier én av gitaristene. Etter nesten to år begynte endelig brikkene å falle på plass, først under arbeidstittelen «Roadrunners», men etter hvert ble det «Bluemixx». Blue-, fordi repertoaret har en sterk bluesprofil, mix-, fordi bandet også spiller annen type musikk. Den siste x-en er med kun for gimmickens skyld.

Bluemixx debuterte i mars 2006, og bandets medlemmer har lang og allsidig erfaring fra en rekke forskjellige musikksjangere. Her kan nevnes kor, korps, danseband, rock og jazz.

Bandets besetning, bl.a. med mannlig/kvinnelig vokalist, munnspill og dyktig hovedgitarist gir rom for store variasjoner, fra det sarte til det rå.

Gå inn på nettsiden og finn presseklipp og lydklipp:

http://www.bluemixx.com/

CC:100,-