14524572_1043186785802614_2082882277375178288_o

Sivert Sivertsen er en ung låtskriver og musiker fra Oslo. Han spiller gitarbasert popmusikk som på moderne vis skildrer livets opp- og nedturer. Siverts musikalske uttrykk befinner seg i den evig aktuelle krysningen mellom soul, jazz og blues, og han henter inspirasjon fra artister som Billie Holiday, Chet Baker og Otis Redding.

Sivertsens debutsingel «Happily Ever After» slippes 14. Oktober 2016, og releaseturneen starter på Rockefeller i Oslo, hvor Sivertsen spiller singelen live med Unni Wilhelmsen. «Happily Ever After» er en nedstrippet pop-perle med en hjerteskjærende beretning om et forhold på vei mot stupet, og kommer til å være en del av settet Sivert spiller på Café Magenta 23. november. Låta har musikalske referanser til John Mayer, Ray LaMontagne og John Legend, og viser fram Siverts unike stemme i presist samspill med bandets instrumentale ferdigheter.

Konserten på Café Magenta vil være en nedstrippet, akustisk versjon av settet Sivertsen vanligvis spiller med sitt backing-band, og vil inneholde mest original-musikk, men også soul-perler fra bl.a. Bill Withers og Otis Redding. Sivertsen vil ta med seg sine to korister på noen av sangene denne kvelden.

Kvelden lover godt for de som liker å kjenne høsten komme krypende mens de kan la seg omfavne av et varmt pledd, en kopp te og god musikk.
En liten smakebit fra Siverts FB-profil:

CC:50,-