img_0449I år byr den sjarmerende duoen Hege Saugstad og Sindre Dypvikstrand på førjulsglede i Café Magentas stemningsfulle lokaler! De har satt sammen et vakkert juleprogram og vi er overbevist om at Heges kjærlighet til julen kommer til å gi julestemningen et ekstra løft!

Det blir en kveld som varierer fra  nordiske folketoner til amerikansk swing jul . Med Hege på vokal og piano og  Sindre på vokal og gitar, skaper de et unikt lydbilde preget av samspill og kommunikasjon med publikum. De forsterker duoen med Heges sønn Brage Saugstad Thøgersen – en ung begavet perkusjonist som kompletterer bildet.
Hege og Sindre har hatt suksess med duoen på Café Magenta, og når de spiller hos oss får de følelsen av å ha kommet hjem – og det samme opplever publikum! Det blir stemningsfullt, intimt, morsomt og vakkert og gir oss en kveld man skulle ønske varte lenger.
Fra kjøkkenet vårt kan du bestille nydelig juletallerken og à la carte fram til konsertstart kl. 19.00
Billetter bestiller du på Fredrikstad kino: