2016-09-21-21-23-24

Visekonsert av og med Frode Johansen. Gjennom selvironi, humor og sterke, ærlige tekster tar Frode oss med på en reise gjennom de viktige temaene i livet;

Kjærligheten, døden, angst og alkoholisme, ensomhet og førtiårskrisa. Med akustisk gitar og en ujålete stemme tar han oss med på en halvannen times forestilling de han deler rikelig av sine livserfaringer ervervet gjennom 25 år som profesjonell artist og musiker. Og menneske.

”Frode Johansen er en av norges aller beste visekunstnere” Tor Andersen, Ordentlig Radio

”Lytt til denne mannen; han kan det” Lillebjørn Nilsen

”Minner om selveste Stein Ove Berg” Romerikes Blad

”Frode Johansen er noe av det beste vi har her i landet. Han er den norske visetradisjonens arveprins” Tove Bøygard, artist

Frode Johansen har gitt ut fire plater. Og har vekslet mellom vise- og viserock. Han er profilert artist på den norske radiokanalen Ordentlig Radio drevet av Øystein Sunde og Tor Andersen, han har deltatt på programmet Låtskriver’n sammen med artister som Unni Willhelmsen, Thom Hell, Bare Egil Band og Daniel Kvammen, i tillegg har han vært grundig omtalt på NRK P1 i programmer som Norsk på Norsk og Kveldsåpent.

Frode reiser også rundt med forestillingen ”Tilbake Fra Helvete” der han forteller om sin fortid som alkoholiker og narkoman for ansatte i NAV og andre rusrelaterte yrker.

Konsertstart kl. 20.00

CC: 100,-