Onsdag 2 august, klokken 20:00 får Café Magenta besøk av den folkekjære artisten Asle Beck som de siste årene har trollbundet nordmenn med sine ærlige, jordnære tekster og fengende melodier. Med radioslagere som bla. Skur 55 ( Jeg tror jeg er forelska ), Varme Vinder, Finnmark, Alt er Nå og Grünerløkka kan vi glede oss til en intim, akustisk og god sommerkonsert.

Asle Beck har gitt ut to kritikerroste album og har blitt en av de mest spilte, nedlastede og strømmede norskspråklige artisten siste årene. Bare låta Skur 55 ( Jeg tror jeg er forelska ) er strømmet nesten to millioner ganger på Spotify og spilles fortsatt daglig på radiostasjoner over hele landet. I oktober slipper han sitt tredje album «Bruvoll Hotell» hvor han samarbeider med artister som bla. Amund Maarud, Øivind » Elg » Elgenes, Marian Aas Hansen og svenske Johanna Demker.

«Alt er nå» ble sluppet samtidig med en annen singel «Vestavind» fredag 13 mai. Låtene som har fått strålende tilbakemeldinger fra både media og publikum er produsert av Henrik og Amund Maarud og mastret av Grammy Award Winner Gavin Lurssen som bla. vant Grammy for albumet Raising Sand med Robert Plant og Alison Krauss.

Vi gjør oss klare for en helaften, velkommen skal du være.

CC: 150,-