Baardsen

Onsdag 4. April besøker Baardsen (Solo/Duo) Cafe Magenta.

”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livete…..”
https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

Musikken til Baardsen kan beskrives som melankolsk, tidvis rufsete poprock, men med et visepreg. I akustisk format fremstår låtene ennå tydeligere som viser, med tekstene på stavangersk i fokus.

Trond Helge Bårdsen mottok i mars 2017 både arbeidsstipend fra tekstforfatterfondet og Tono i forbindelse med komponeringen av sitt andre album. Albumet slippes 21. September 2018 på Cosmopolite i Oslo, men før den tid blir også flere singler sluppet. Duetten ”Sånn som du gjorde før”, som kom 9. November 2017, er listet på flere spillelister og har blitt spilt på flere nærradiostasjoner og på NRK P1. Singelen ”Perfekt” kommer 5. Februar.

Baardsen bruker den anerkjente illustratøren og tegneserieskaperen Anders Kvammen til å lage coverdesign.
Med som korist, sanger og gitarist på konserten er Hanne Fjeldstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.