Banda Non Grata, fre. 27. april

Banda Non Grata er et band med sjelen til en argentinsk revolusjonær, lynnet til en østeuropeisk fabrikkarbeider, og den moralske integriteten til en italiensk statsminister.. Musikken er inspirert av Gipsy-jazz med elementer av balkan og latin, og tekstene går på norsk, engelsk, spansk og italiensk. Bandet besøkte Cafe Magenta med stor suksess i 2017, og nye og gamle fans kan glede seg til gjenhør med dette fyrverkeriet av et band.
 
Bandet består av 5 melodramatiske musikere med instrumenter som spenner fra spansk-gitar, trommer, klarinett, saksofon til tuba. BNG inviterer folk til å ta på seg danseskoene, slips, mini-skjørt og svømmebriller i det som blir, selv for de med Alzheimers, en  uforglemmelig kveld.
CC: 150,-
Billetter: https://cafemagenta.ticketco.events/no/nb/e/banda-non-grata

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.