Norsk radios Grand Old Man – Tor Andersen – bruker pensjonisttilværelsen som redaktør og primus motor for radiokanalen Ordentlig Radio, som kun spiller norsk musikk på alle språk.
Denne rollen har gitt han en særposisjon i norsk musikkliv. Andersen spiller musikken som de kommersielle kanalene ikke har tid, eller bredde til.
Nå tar han med seg fire av disse artistene på turné. For å vise bredden i det norske musikklivet, som gror rett under hovedstadspressens radar.

Elin Furubotn:
Elin Furubotn har holdt på i en årrekke og skriver eget materiale selv. Hun er en ekte singer/ songwriter og synger på norsk, og flere av sangene hennes har blitt spilt på NRK P1. Mest kjent er hun kanskje for duetten «Så lett det kan ver», som hun gjorde sammen med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester. Furubotn har også gitt ut internasjonalt og turnert i Tyskland med sine norske tekster og vunnet pris i USA (Indie Award) for beste album(2013). Elin er ute med sitt syvende album “Ikkje gå deg vill» , som hun har produsert sammen med Morten Abel og Børge Fjordheim, og albumet har høstet svært gode kritikker.

Knut Hem:
Knut Hem er en artist og musiker som spiller trommer, dobro og relaterte strengeinstrumenter. Han er også trommeslager blant annet i Reidar Larsens backingband The Storytellers. I tillegg til medvirker han på utallige plateinnspillinger. Han er med i Øystein Sundes faste backingband; «Meget I Sløyd» og var også en del bandet «The Respatexans» sammen med Aslag og Lars Håvard Haugen.
Knut har også en lang karriere som soloartist. Han har gitt ut fire kritikerroste album. sist i 2016 med «All Kind Of Blues»

Frode Johansen:
Med sitt eminente gitarspill, fengende melodier og treffsikre tekster har Frode Johansen blitt kalt «den norske visesangens arveprins». Han gjør rundt 90 konserter i 2017, spilles mye på radio og seiler opp til å bli den fremste arvtakeren etter Lillebjørn Nilsen- generasjonen. Han har nylig gitt ut låtene «Trøstevise Til Therese Johaug» og ikke minst «DAB» som fikk kommentarfeltene til å koke. Han siste album; «For Sånne Folk Som Dere» fikk 5 i Romerikes Blad som mente albumet var hans beste så langt.

Hege Saugstad:
Hege har sunget mer eller mindre hele sitt liv. I 1998 ble hun oppdaget av Randi Hultin på Kongsberg jazzfestival, hvor dører ble åpnet, og datidens Hege Saugstad-band fikk mange oppdrag. Etterhvert startet samarbeidet med profesjonelle musikere i Norge og Sverige. Det ble jazzklubb-jobber, festivaler, NRK-opptredener og radiobesøk.
Hennes andre soloalbum; «Drømmesang», er ute nå.

I samspill med hverandre og Tor Andersen presenterer denne fantastiske gjengen låter fra hele sin katalog.