Vamp-konsert 23. juli – viktig info

Velkommen til sommerens eventyr og  Vamp-konsert på Cafe Magenta!

Dette er  informasjonen er til dere som har billett.

Med fint vær i sikte, Vamp på scenen og det beste publikummet, ser det ut til å bli en fantastisk kveld på de gamle festningsvollene.

Alle får sitteplasser, men vi har dessverre ikke mulighet til å ta bordreservasjoner. Kom i god tid, så ordner vi det så dere får sitte sammen.

Innslipp til konsertområdet starter kl. 17, konserten starter 19.00. Det er mange som skal inn, så ha med deg godt humør og litt tålmodighet. Vi møter dere med et stort smil.

Du vil få kjøpt vin, øl, mineralvann, grillet hamburger  på konsertområdet. Vi skal bruke systemet Ordr for å ta bestillinger ved bordet. Det betyr at du må skanne en qr-kode med mobilen din for å komme inn på nettsiden du skal bestille. Undersøk gjerne på forhånd hvordan det virker hvis du ikke har prøvd det før. Får du det ikke til, får du hjelp. Hjelp gjerne hverandre også, så løser det seg kanskje fortere. Husk å lade mobilen 😊

Jeg tror at vi sammen kan gi Vamp det beste turnéstoppet i sommer. Fredrikstad og Gamlebyen på sitt beste, er en opplevelse.

Vel møtt! De beste hilsener fra Merethe Maurland, daglig leder Cafe Magenta