Henning Andersen & The Fredrikstars

Det blir en eksklusiv begivenhet når Henning Andersen kommer tilbake til Café Magenta i Gamlebyen langfredag. Noen av Fredrikstads beste musikere er med når Henning fremfører sitt album og nye låter på sitt favorittsted.

«Jeg har vært med på to jam-kvelder og holdt min egen konsert på Magenta. Det har vært fullt hus hver gang og jeg har fått spille med fantastiske musikere. Det er magisk for meg å spille låtene mine med så flinke folk», sier Henning.

 

Stjernelaget fra Fredrikstad (The Fredrikstars) er ingen ringere enn Totto Hansen, Roger Amundsen, Anders Amundsen og Eivind Ystrøm Petersen. Dette er åpenbart påsken man bør holde seg i byen for å høre god musikk.

«Jeg har et fast band som er fantastisk, men det er moro å eksperimentere med musikk. Dessuten er det miljøvennlig og økonomisk med kortreiste musikanter. Kjente lokale helter trekker også folk, så dette er positivt for alle», sier Andersen.

 

Alle i bandet sa ja med en gang Henning spurte.

«Han lager fengende låter som er lette å bli glad i og moro å spille. Dette blir en kveld for minnebøkene», sier Totto Hansen

  

Henning Andersen var i USA før jul og jobber for tiden med en dokumentar fra den turneen. Video-teaser fra den turen kan du se her:

 

https://www.youtube.com/watch?v=FLc2SIDizFQ&t=1s

 

Andersen lager gitarbasert og USA-inspirert rock og Americana. Hele albumet hans kan du høre her:

 

https://open.spotify.com/artist/5PNWbjTEZ70DlkyTX66rPc?si=dDhDjcrqRHqBQzCrC3laVw

 

Musikkvideoer fra albumet finner du her:

 

https://www.youtube.com/@henningandersenmusic