Lerøens powertrio er en ny besetning som kom sammen under pandemien. Trioen har gjort noen sessions i studio med eget material, men måtte ta en pause pga økning av covid 19 og litt andre grunner. Men nå er trioen tilbake og gleder seg til første spillejobb sammen på Cafe Magenta.

Besetning :

Kenneth Lerøen – Gitar / vokal

Brede Edvartsen – Bass

Erik Engebretsen – Trommer

Gruppen består av rutinerte musikere.

Erik Engebretsen fra Fredrikstad er en erfaren og dyktig trommis som har vært med på utallige besetninger og innspillinger og har jobbet som profesjonell musiker i en årrekke. .

Brede Edvartsen fra Sarpsborg er også en mann med mange år som musiker. Han er en allsidig og rutinert bassist som har vært med på mange besetninger opp gjennom årene. Brede har både spilt med Ivan Andersen og Tor Inge
Rishaug.m.m. Brede er også bassist og vokalist i Generation live band (Chicago tribute).

Kenneth Lerøen fra Sarpsborg har også rukket å bli en erfaren musiker.
Han har vært gjennom ulike musikere og sjangere opp gjennom årene.
Kenneth har en forkjærlighet og røttene sine i bluesen. Kenneth startet Kennyleeband i 2009, som senere ble bedre kjent som Kenneth Lerøen bluesband, da han tok over som vokalist.

Kenneth skriver egne låter. Ingen låter har blitt utgitt enda, men det jobbes med å få til dette.

Lerøens powertrio har et litt annet uttrykk som spenner seg mellom blues/rock og soul Det vil bli spilt noe eget material, samt egne tolkninger av låter fra John Mayer, Beatles, Marius Muller, Jimi Hendrix, Joe Bonamassa m.m