TRIO ORO slipper album i april og i den anledning holder de små releasekonserter rundt om i landet. 26. april kommer de til Magenta! Med over 250 spilte konserter i 2022 er Trio Oro kanskje Norges mest aktive trio akkurat nå. Med gitar, trommer og fløyter spiller TRIO ORO sin world-fusion. Slik som det kommende albumet, vil konserten være bandets karakteristiske blanding av energisk formidlingsevne, morsomme knep og stemningsfull musikk. Med seg har trioen Frøydis Dale på vokal og Theodor Peterson på bass.
Frøydis Arntzen Dale er vokalist og skuespiller fra Hvaler med spesialisering innenfor jazz og folk. I perioden 2012-2018 turnerte hun med musikk og teaterforestillinger i Frankrike. I 2022 fungerte hun som vokalist i forestillingen «Voyages au centre de la terre» i Paris (Sarcelles).
Theodor Peterson er en bassist- og kontrabassist fra Fredrikstad. I perioden 2014-2018 turnerte han landet med bandet Comet Kid, samt samarbeidet med Siv Jacobsen. Han har også en fortid i Fredrikstad-grunge-badet After Eden.
Vel møtt!