WWQ gav ut innspillingen «Harvest Time» i 2019, og feirer den, samt at Coronaen nå må kapitulere, med en liten sommerturné. Det blir servert utadvendt jazz i amerikansk akustisk stil.

Kvartetten har et unikt utgangspunkt: Den er basert på far og sønn Welo, som markerer mange års samarbeid med denne innspillingen. Tor Welo (piano/orgel) har freelance-musisert i alle tenkelige sammenhenger i Norge i mange år, fra Club7 via TV/radio, studioinnspillinger og teaterscener landet rundt og har de siste årene vært særlig aktuell som pianist for Vazelina Bilopphøggers. Ola Welo er freelance saksofonist rundt i Norge, og spiller med blant andre bandet TOBB, som er plateaktuelle i disse dager.

På trommer får man høre Fredrikstad-bosatte Martin Wister. Wister kom flyttende til Fredrikstad fra Oslo med familie, musikerutdanning fra Berklee  College of Music i Boston, USA og masser av erfaring fra scener, band og ulike musikalske prosjekter rundt i Norge. Han har vært en aktiv musiker i Fredrikstad i flere år, og «scenen» på Magenta er en av dem han trives særlig godt på.

Ellers medvirker Lars Tormod Jenset (Espen Eriksen Trio m/flere) på bass.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.