aug
4
ons
Charlotte Augestad – Viseklubben Hartvigs 50 års-jubileum
aug 4@19:00

Charlotte Audestad beskrives som en av få artister som er like underholdende enten hun synger eller snakker. Mange vil nok si at hennes fantastiske publikumstekke er hennes største styrke. Hun tar med publikumet sitt på en reise i livets opp- og nedturer, utelukkende med et glimt i øyet!

Med låter som «På feil si’ av vei’n» og «Vilt forelska» har hun funnet veien til folks hjerter, og gleder seg enormt til å gjeste Magenta og Hartvig viseklubb.

aug
6
fre
Chris Grant Company
aug 6@21:00

Chris Grant Company er klare for å slippe energien løs i humørfylt musikalsk samspill på utekonsert hos Cafe Magenta!.

Det er fantastisk å endelig kunne servere drivende, svingende og blå blues, gammel kompromissløs rock ‘n’ roll og touche innom eldre soul med fullt band og blåsere! Det blir både egenskrevne låter og coverlåter, samt 2 gjesteartister.
Det gledes til en hyggelig kveld med åpen jakke og senkede skuldre!

Bandbesetning:
Chris Grant – tangenter og vokal
Totto Hansen – trommer
Jon-Erik Gretland – gitar
Roger Morland – bass
Lene Aal – backing vokal/ vokal
Sara Elise Forsell – backing vokal/ vokal
Espen Christoffersen – trompet og arrangement
Gard Eriksen – Saksofon

aug
11
ons
Jan Eggum
aug 11@19:00-21:00

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester – til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2021 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Konserten er ett av fire arrangementer som feirer viseklubben Hartvigs 50-årsjubileum.

aug
13
fre
Konsert kommer!
aug 13@21:00

Mer info kommer så snart alle avtaler er i boks!

aug
20
fre
Eva Iselin Eriksen
aug 20@21:00-22:00

Mer info kommer!

aug
27
fre
Hedvig Mollestad – Gamlebyen Jazzfestival
aug 27@20:00

Mer info kommer så snart alle detaljer er på plass.