aug
31
fre
Bigger Trigger
aug 31@22:00

Bigger Trigger består av fire erfarne musikere som spiller classic rock fra 70-tallet og fremover, men med en ekstra forkjærlighet for låter fra da man hadde sleng i buksa.

Materialet inneholder mange kjente klassikere fra f.eks Led Zeppelin, Cream, David Bowie, Thin Lizzy, Mott the hoople etc
Sjanger: Classic Rock
Medlemmer: Per Braarud, Morten Ankerud, Per Moen, Sigmund Søbyskogen
Hjemsted: Ørje

https://www.youtube.com/watch?v=gdBzE0V2XO8

KL. 22

CC: 100

Mvh

sep
12
ons
Asle Beck
sep 12@20:00-21:30

Onsdag 12. september, får Café Magenta for andre gang besøk av den folkekjære artisten Asle Beck. De siste årene har trollbundet nordmenn med sine ærlige, jordnære tekster og fengende melodier. Med radioslagere som bla. Skur 55 ( Jeg tror jeg er forelska ), Varme Vinder, Finnmark, Alt er Nå og Grünerløkka kan vi glede oss til en intim, akustisk og god sommerkonsert.
I oktober 2017 slapp Asle sitt tredje album «Bruvoll Hotell» som føk rett inn på en 10 plass på VG Lista Topp 40 og ble ett av høstens mest solgte norske album. Asle har med seg sin faste gitarist gjennom mange år, Magne Føreland og de kan love en personlig, nær og trivelig konsertopplevelse for de som besøker oss denne onsdagen.
Siste året har de fleste konsertene med Asle blitt utsolgt og det forventes at også denne konserten vil bli utsolgt raskt, så vi anbefaler alle å være tidlig ute med å kjøpe billetter.

 

sep
19
ons
Marianne Engebretsen
sep 19@20:00-21:30

Marianne Engebretsen er en låtskriver og artist som har en «evne til å treffe hjertet» ifølge P3 urørt. Hun skriver låter som blander sammen elementer fra singer-songwriter tradisjonen og popmusikk, og med sin karateristiske stemme formidler hun en berg-og-dalbane av følelser og drømmende musikk. 19. september kommer hun til café Magenta og har med seg sine medmusikanter og medprodusenter Espen Tappel og Thomas Engebretsen.

Engebretsen har etter hun var semifinalist i The Voice på TV2, jobbet målrettet videre og skapt seg et særpreget uttrykk og hun markerer seg som en spennende artist med god popteft.

Engebretsen slapp sin debutplate «Redefined» høsten 2017 til mye positiv omtale og Stavanger Aftenblad trillet terningkast fem. Hun har fått radiorotasjon på både NRK P3, P1 og Radio Sør, samt bred backing av presse både lokalt i Rogaland og nasjonalt.

«Engebretsen framstår både som en vokalist med noe helt spesielt og dermed spennende og som en låtskriver som virkelig har noe å melde.» – Tor Hammerø 07.02.2018

«Marianne ga ut den supre platen Redefined i slutten av september og vakte berettiget oppsikt for sin svevende, iørefallende, esoteriske og tungt melodiske popmusikk. Tenk deg en mer organisk Emilie Nicolas og du er i nærheten av Mariannes lydbilde». – Erik Valebrokk.

sep
26
ons
Baardsen (solo)
sep 26@20:00-21:30
Fredag 21. September 2018 er BAARDSEN klar med sitt andre album ”Sopp under fasaden”.
Albumet inneholder bl.a radiosinglene ”Sånn som du gjorde før”, ”Perfekt” og ”1995”, singler som har fått utstrakt spilletid på flere lokalradiostasjoner, NRK P1 og har vært å finne på diverse spillelister som NPS music og New Nordic Indie.Lørdag 22. September feires albumslippet med releasekonsert på Cosmopolite i Oslo og i etterkant av dette legger Baardsen ut på en ambisiøs albumslippturné, en signingsferd som besøker store deler av landet i både solo og bandformat.

Onsdag 26. September spiller han solokonsert på Café Magenta.

”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livet…..”
https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

Baardsen albumdebuterte med «Skygger fra ei aen tid» på Nordic records i 2015. Albumet fikk god mottakelse av anmeldere og flere av singlene ble listet på spillelister og hadde lokal og nasjonal radiospilling rundt omkring i Norge. Trond Helge Bårdsen mottok i mars 2017 både arbeidsstipend fra tekstforfatterfondet og Tono i forbindelse med komponeringen av sitt andre album ”Sopp Under Fasaden”.

Baardsen på spotify:
https://open.spotify.com/artist/0K1jxLWGXLWAnxi0ifYmon?si=nwYExNkcRz-JsIX_X4C3dg
Baardsen facebookpage:
https://www.facebook.com/BaardsenNorway/
Baardsen youtube:
https://www.youtube.com/user/trondbaardsen/featured
Baardsen nettside:
http://baardsenmusic.com/