BILLETTER HER

 

Vi kjører cool jazzkveld i kvartett med blant annet vår lokale Byron Williams!

Med utgangspunkt i et knippe jazzklassikere fra standardrepertoaret inviterer kvartetten til en konsert med musikk som varmer sjelen.

Her er en presentasjon av kveldens musikere:

BYRON WILLIAMS Jr. (sang)

Soul Mannen og låtskriveren Byron Williams Jr. er mannen med den store og kraftfulle stemmen som de fleste kjenner fra deltagelse i The Voice våren 2021 https://www.youtube.com/watch?v=Mb4ycZZX-tQ, der han gikk til live-sendingene, og gav oss noen fantastiske opptredener.
2023 ble den norske MGP-konkurransen lagt til hans CV.  «Freaky for the Weekend» https://www.youtube.com/watch?v=VbsLiWdg8FE var signert Byron i tospann med JOWST.

Byron er fra USA, med oppvekst i Miami og Portland, Maine.

Stemmen fikk han fra sin far, som var en kjent artist i Miami på 60-70 tallet. Byron startet sin sangkarriere i gospelkor i ung alder. Han kommer fra et hjem der soul, blues, gospel og R&B ble spilt til alle døgnets tider.

Da Byron var i 30-årene fikk han mulighet til å bli medlem av legendariske The Drifters. Han flyttet til Spania og sang med “The Drifters i Europa”, ledet av originalmedlemmer Bobby Ruffin i flere år – før han flyttet til Norge. I Fredrikstad har han hatt sine egne julekonserter i snart 20 år, han har vært på flere av de lokale scenene og festivalene i Østfold i forskjellige sammenhenger og i bl.a. showene Show a la Hollywood på city scene i Fredrikstad og Moviestar på Quality hotel i Sarpsborg.

Byron synger soul, blues og R&B, en “The real deal” entertainer.

https://byronwilliamsjr.com/

ELINE SMITH (sang)

Eline er sanger, sangskriver, musikkterapeut og korleder, og holder kurs om musikk og helse. Hun er solist i sjangrene jazz, pop og vise, og har bidratt på flere innspillinger gjennom årene, som solist og korist. Som korist har hun bl.a. hatt flere oppdrag med pop-ikonet Nik Kershaw med norske band.

Hun har også hatt æren av å være makker med selveste Ingrid Bjørnov, i programmet Beat for Beat på NRK.

Det siste året har Eline vært sentral i Østfold musikkråds utgivelse «Sanger for mørke dager og lyse netter», som forsanger og konsulent.

LORENZO NARDOCCI (piano)

Pianist fra Latina, Italia – og bosatt i Norge siden 1999. Lorenzo har en allsidig stil, påvirket av improvisert nordisk jazz, blandet med den italienske melodiske tradisjonen og et snev av latin-og soul-grooves.

Han har vært en aktiv frilans pianist, organist og pianolærer i mange år, og har spilt tusenvis av spillejobber siden han var 14 år gammel. Etter utdanning fra Norges musikkhøgskole startet han karrieren som komponist i en alder av 45.

Han har til nå gitt ut to album, «Those who wait» (2019) og «Secondo Me» (2021), sistnevnte innspilt i det legendariske Rainbow Studio.

https://www.herrnilsen.no/H020322.html

LARS TORMOD JENSET (bass)

Lars Tormod er utdannet ved Rytmisk Musikkonservatorium i København, og har jobbet som frilansmusiker siden 1997.

Han er for tiden mest aktiv med bandene Espen Eriksen Trio, Åkerland, Hot N Spicy og Andreas Haddeland Trio, og har gjennom årene turnert over hele verden med en lang rekke artister. Han har medvirket på 18 CD-innspillinger og flere TV-og radioprogram på bl.a. NRK, TV2, SvT, og SR, samt konsertopptak på riksdekkende TV blant annet i Russland, Litauen og Polen.

Han har blant andre spilt med: Andy Sheppard, Staffan William Olsson Trio, Django Bates Stormchasers, Morten Lund, Bjarke Falgren, Espen Eriksen, Andreas Bye, Hilde Louise Asbjørnsen,

Bendik Giske, Erik Nylander, Simon Toldam, Erling Kroner, Niels Løkkegaard.

——————————————————————————————————————————–

Velkommen til konsert på Café Magenta! Konserten starter  kl. 20. VIKTIG! -> Det er begrenset med bord i konsertlokalet, så kom tidlig om du vil sikre deg plass.