Junk Shop kommer fra Fredrikstad og musikalsk sett ligger de og vaker i grenselandet folk, rock, americana, blues, jazz og melankolsk pop – altså mye for enhver smak.
Tekst, budskap og formidling er høyt prioritert, og bandet er utstyrt med to vokalister som veksler mellom solo og flerstemt. Legg på diverse gitarer, banjo, ukulele, lap-steel, harmonica, trombone og fele, samt et dynamisk komp, så har du Junk Shop sin unike spennvidde i lydbilde og uttrykk.
For de som ikke kjenner Junk Shop (oversatt: Brukthandel) kan vi fortelle at bandet startet opp i 2013. Først med å spille coverlåter, deretter å skrive og fremføre egne låter. Det har resultert i to album; Flicker of Light (2019) og Birdsongs (2022) – samt EP-en «In Too Deep» (2023) og flere singler. Som medprodusent har bandet benyttet seg av multiinstrumentalisten Freddy Holm (Madrugada, Lars Lillo Stenberg, Luke Elliot, Tove Bøygard, Åse Kleveland, for å nevne noen.)
Junk Shop består av:
– Lars Gøran Moen (komponist): vokal, gitarer, banjo,
– Øystein S. Levinsen (tekster): vokal, ukulele, akk. gitar, cajon
– Simen Apenes: trommer, perkusjon
– Arnt Martin Brynildsen (produsent): gitarer, trombone
– Karl-Erik Diskerud: bass, keys

——————————————–

Velkommen til konsert på Café Magenta! Konserten starter  kl. 20. VIKTIG! -> Det er begrenset med bord i konsertlokalet, så kom tidlig om du vil sikre deg plass.