Niklas Mintorovitch:

Gjennom utforskning av ulike tegnemedier og uttrykk, er motivene kombinasjoner av minner, drømmer, assosiasjoner og fabuleringer.
7 av arbeidene mine i denne utstillingen er originaltegningene fra boken Rødt, hvitt og blått.
En andel av de resterende tegningene deler temaet «Tingenes tilstand -hjemmet og steinen».

Arbeidet som kunstner-assistent for Sverre Bjertnes, og jobbet som tegner i utførelsen av Cold Readings 1 og 2 og Nervous Fluids på Stenersenmuseet. Har senere tegnet til Boken «Rødt, hvitt og blått» som ble gitt ut i forbindelse med grunnlovsjubileet, samt vist verker på utstillingene: «I Fortrolighet» på Hydrogenfabrikken, ustillingen «Varde» på Studio Hugo Opdal på Flø.

S. E. Mintorovitch:

Med en forankring i tegning og maling, har utforskning av ulike medium og stilarter stått sentralt siden barndommen. Arbeidene inneholder ofte flytende og organiske former i forening med geometriske og arkitektoniske elementer.

Fabian Schmidt Enger:
Inspirasjonen min er dyr i kontakt med det menneskelige og urbane. I kombinasjon med harde farger som skaper en kontrastfarge med vinkler, ønsker jeg å illustrere dette. På samme måte ønsker jeg selvfølgelig at de som ser på bildene, selv skal kunne danne seg sitt eget inntrykk. Det kan være ord, minner, opplevelser, inntrykk etc etc..
10% av salg på bilder med min signatur, skal gå til Frelsesarmeen.