Velkommen til ny utstilling i Gamlebyen Fredrikstad HELE APRIL 2017. Tema denne gang er «Kvinnen». Det skal presenteres malerier og kombinasjonsteknikker med skulpturering og montasje.

Bildene er farge- og emosjons-sterke. Halvfigurative og følelsesladde uttrykk inviterer tilskueren til speiling og viderefortelling av eget liv.

Kunstneren byr på to events med fri entré:
Ons 5/4 kl 19: Vernissasje, etterfulgt av en sjelfull og sensuell jazz-konsert med Maria Susanne Erichsen & band

Lør 29/4 kl 19- Konsert med kunstneres eget band Faulk.
Faulk låner vinger fra falken og kraft fra faunen!
Faulk på en lørdag på Magenta

PØJ begynte å male i 2004. I kunst- og uttrykks-terapi fikk han åpnet veien inn til de indre bildene og deres språk. Han ble inspirert til å fortsette med egenterapautisk lek og uredd eksperimentering.

Hans malestil har videreutviklet seg på flere expressive arts- seminar rundt om i Europa, og gjennom en toårig utdannelse i kunst- og uttrykkspedagogikk. Vinteren 2016 gikk han på kurs hos Anne Ravneng i Fredrikstad.

Han hadde sin debut med utstilling på Cafe Magenta februar 2015 – og ble inspirert av tilbakemeldinger og godt salg. Neste utstilling var i Utgårdskilen på Hvaler i pinsehelgen 2015. Han hadde ny utstilling på Cafe Magenta i desember 2015, og hans siste utstilling var i hans atelier desember 2016.