BILLETTER HER

Denne trioen fra Fredrikstad – med en fartstid på over 30 år – har den maritime sangtradisjonen som sin spesialitet: sjantis (dvs. arbeidssanger fra seilskutetiden), hvalfangstviser, sanger om å lengte ut og sanger om å lengte hjem. De har hatt mange spilleoppdrag i årenes løp, både lokalt og på festivaler i Sverige, Tyskland og England.

Foghorn består av Richard Burgess, Jon Buer og Kristian Torp og synger både ”a cappella” og til akkompagnement av gitar, kontrabass og concertina og har både tradisjonelle sanger og nyere viser er med på repertoaret.

Richard Burgess kommer opprinnelig fra England og har markert seg som sanger og musiker i ulike settinger – bl.a. DoggerlandFive Men in a BoatFatDog  – i tillegg til Foghorn. Han leder også Fredrikstads månedlige forum for folkemusikk på St. Croix-huset, Trad Session.

Jon Buer er en ekte øssiagutt og tidligere spiss for de hvitkledde. Han har i mange år vært en sentral skikkelse i Fredrikstads kormiljø og var med på å stifte både Glomma Swingers, Citadell Musica, og folkemusikkoret KorLuren.

Kristian Torp er onsing og Foghorns sist-rekrutterte medlem – og den eneste med  tatoveringer! Kristian er lydtekniker til daglig og også bassist med det anerkjente  Gazpacho

——————————————————————————————————————————–

Velkommen til konsert på Café Magenta! Konserten starter  kl. 20. VIKTIG! -> Det er begrenset med bord i konsertlokalet, så kom tidlig om du vil sikre deg plass.