God mat er viktig når vi samles rundt bordet! Velg dine favoritter og sett sammen en 3-retters meny til selskapet. Ta kontakt med hege@cafemagenta.no for booking, dere må være minst 10 personer.
NB! I perioden 18. november til 30. desember har vi egen julebordsmeny.
Forretter
Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem, reker og sprøtt bakverk / 170,-
Stekt kveite med juliennegrønnsaker, ørretrogn og hvitvinssaus / 220,-
Spekeskinke med ristet sopp, asparges, cherrytomat, parmesan og pesto / 170,-
Hovedretter
Grillet indrefilét av svin med soppsaus, sesongens grønnsaker og hasselbackpotet /300,-
Helstekt okse indrefilet servert med sesongens grønnsaker, rødvinssaus og småpoteter /350,-
Smørstekt kveite med hvitvinssaus, sesongens grønnsaker, gulrotpuré og poteter /400,-
Desserter
Panna cotta med friske bær /120,-
Sjokoladefondant med mangosorbet, friske bær og jordbærsaus /120,-
Crème brûlée /120,-
Vi lager alternativer dersom noen i selskapet har intoleranse eller allergier.
[gap height=»101px»]
[ux_image_box img=»4874″ image_width=»25″ image_size=»original»]
3 – R e t t e r s S e l s k a p s m e n y
[/ux_image_box]