Meny 1 – 495,-
Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem og sprøtt bakverk
Kalvestek servert med rotgrønnsaker, fløtesaus og bakte amadinepoteter
Panacotta med bær og jorbærsaus
Allergener: laks, hvetemel, soya, melk, sulfitter. Kan inneholde spor av nøtter.
Meny 2 – 549,-
Oksecarpaccio med parmesan, pinjekjerner, nordisk pesto og ruccola
Smørstekt kveite med smørsaus, sukkererter, gulrotpuré og poteter
Sjokoladefondant med kokossorbet og bær
Allergener: hvetemel, soya, melk, sulfitter. Kan inneholde spor av nøtter.
Meny 3 – 595,-
Lime- og chilimarinert laks med mango og avokadosalsa
Helstekt okse indrefilet servert med soppstuing i butterdeig, sesongens grønnsaker, rødvinssaus og amadinepoteter.
Creme brulee
Allergener: hvetemel, soya, melk, sulfitter
Minimum 10 personer pr. meny
[gap height=»101px»]
[ux_image_box img=»4874″ image_width=»25″ image_size=»original»]
3 – R e t t e r s S e l s k a p s m e n y
[/ux_image_box]