God mat er viktig når vi samles rundt bordet! Velg dine favoritter og sett sammen en 3-retters meny til selskapet. Ta kontakt med hege@cafemagenta.no for booking, dere må være minst 10 personer.

NB! I perioden 18. november til 30. desember har vi egen julebordsmeny.

Forretter

Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem, reker og sprøtt bakverk / 170,-

Stekt kveite med juliennegrønnsaker, ørretrogn og hvitvinssaus / 220,-

Spekeskinke med ristet sopp, asparges, cherrytomat, parmesan og pesto / 170,-

Hovedretter

Grillet indrefilét av svin med soppsaus, sesongens grønnsaker og hasselbackpotet /300,-

Helstekt okse indrefilet servert med sesongens grønnsaker, rødvinssaus og småpoteter /350,-

Smørstekt kveite med hvitvinssaus, sesongens grønnsaker, gulrotpuré og poteter /400,-

Desserter

Panna cotta med friske bær /120,-

Sjokoladefondant med mangosorbet, friske bær og jordbærsaus /120,-

Crème brûlée /120,-

 

Vi lager alternativer dersom noen i selskapet har intoleranse eller allergier.

[gap height=»101px»]

[ux_image_box img=»4874″ image_width=»25″ image_size=»original»]

3 – R e t t e r s   S e l s k a p s m e n y

[/ux_image_box]