BILLETTER HER

De garvede musikerne i Tombstones byr på melodiøs pop og rock fra de glade 60-årene, noe som pleier å få godt voksen ungdom til både å mimre og synge med og gjerne ta en swingom eller tre.

Allerede midt på 1960-tallet dannet de den gang 14 og 15 år gamle mossegutta eget band. De spilte jevnlig over store deler av Østlandet, selv om gutta var så unge at de måtte ty til eldre kamerater med bil for å komme seg på spillejobber. Egentlig var de også for unge til å komme inn på de fleste stedene de spilte.

I Fredrikstad spilte de på 60-tallet jevnlig på Roklubben, i Turnhallen, på Stabburloftet og andre dansesteder i området. Kanskje noen av dere husker dette?

Etter noen års pause gjenoppstod bandet fra 1988 til de lokale arrangementene i Mosseregionen av ”Back to the sixties”, «Ribberock» og Røed Rock. Bandet har siden da spilt bl.a. ved diverse festivaler og klubber, under byfester og på konsert- og dansekvelder av ymse slag. De har også spilt under Nordic Guitar Club i Gøteborg med etterfølgende radiosuksess med egne låter på Radio Spotnicks i Sverige.

Tombstones er kjent for å spille fengende, melodiøs musikk av både Shadows, Beatles, Rolling Stones, Kinks, Searches, Chuck Berry, Pussy Cats, Hepstars med mange flere. I tillegg har de egne låter på repertoaret. Så her vanker både melodiøse og smektende ballader og skikkelig rock som gir opphav til minner om brylkrem i håret, tupert hår, miniskjørt og bukser med sleng.

Bandet har tilnærmet originalbesetning fra 1965, med Jan Larsen på ekte «shadowsgitar», Eivind Jacobsen på vokal og Fender bassgitar fra 1964, Roger Bruun, rytmegitar, Arne Forsgren, trommer og Egil Jegleim på tangenter.

Lån Tombstones øre! Du blir garantert i godt humør! Du kan lytte til lydkutt fra bandet på YouTube, eller «Well Come On» på Spotify og andre strømmetjenester. Nå blir de også å høre på Cafe Magenta, så kjenn deres besøkelsestid!

Billetter på TicketCo/Magenta.

——————————————————————————————————————————–

Velkommen til konsert på Café Magenta! Konserten starter  kl. 21. VIKTIG! -> Det er begrenset med bord i konsertlokalet, så kom tidlig om du vil sikre deg plass.