BILLETTER HER

Jørn Hoel kommer tilbake til Cafe Magenta! Sist var det en suksess. La oss gjenta med nok en fantastisk kveld!

Jørn Hoel er en fremtredende norsk musiker, komponist og sanger, anerkjent både som soloartist og for sitt samarbeid med andre musikere som Steinar Albrigtsen og Tom Pacheco. Han har etterlatt et betydelig avtrykk i norsk musikk gjennom sitt talent, engasjerende opptredener og karakteristiske stemme.

En av de mest kjennetegnende elementene ved Jørn Hoels musikalske uttrykk er hans hese røst, som gir en unik karakter til hans sangstil. Denne karakteristiske klangen i stemmen hans har blitt et varemerke for hans musikk og gir den en særegen og gjenkjennelig lyd. Det bemerkelsesverdige ved Jørn Hoels stemme er at den delvis skyldes en medfødt egenskap – brusk på stemmebåndet. Dette unike trekket har bidratt til å skille ham ut i den norske musikkscenen.

Jørn Hoel har hatt en lang og produktiv karriere, og hans bidrag til musikken har inkludert en rekke album og sanger som har appellert til et bredt publikum. Gjennom årene har han utforsket ulike sjangre, og hans musikalske repertoar spenner over pop, rock og visesang. Dette mangfoldet har bidratt til å vise bredden av hans kunstneriske evner.

Utover sitt arbeid som artist har Jørn Hoel også vært involvert i flere musikalske prosjekter og samarbeid. Hans partnerskap med andre musikere har resultert i minneverdige musikalske øyeblikk som har beriket den norske musikkarven.

———————————————————————————

Velkommen til konsert! Konserten starter kl. 20, så vi ber om at du/dere er på plass senest 19.30. Kjøkkenet er oppe til kl. 19.

VIKTIG! -> Det er begrenset med bord i konsertlokalet, så kom tidlig om du vil sikre deg plass.