God mat er viktig når vi samles rundt bordet! Velg dine favoritter og sett sammen en 3-retters meny til selskapet. Vil du vite mer?
Kontakt hege@cafemagenta.no / tlf 90642962 for mer informasjon. Dere må være minst 10 voksne personer for å booke selskap.
NB! I perioden 18. november til 30. desember har vi egen julebordsmeny.
FORRETTER – velg ett av alternativene til hele selskapet
Kremet blåskjellsuppe (tilsmakt pastis) med julienne av rotfrukter, fenikkel og purre / 185,-
Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem, reker og sprøtt bakverk / 185,-
Spekeskinke med ristet sopp, asparges, cherrytomat, parmesan og pesto /175,-
Stekt kveite med juliennegrønnsaker, ørretrogn og hvitvinssaus / 195,-
Asparges-risotto med stekte kamskjell / 195,-
HOVEDRETTER – velg ett av alternativene til hele selskapet
Indrefilet av okse med sopp, spinat og bakte tomater. Persillepoteter og pepper- eller rødvinsaus. / 395,-
Klassisk kalvestek med fløtesaus. Sesongens grønnsaker, kokte småpoteter og rørte tyttebær. / 315,-
Andebryst med sellerirotpuré, sauté av sopp, spinat og sesongens grønnsaker. Serveres med Pommes Anna og rødvin-solbærsaus. / 435,-
Lammecarré med smørstekt fennikel, sopp og rotgrønnsaker. Pommes Anna og timian-rødvinssaus. / 435,-
Smørstekt kveite med sesongens grønnsaker, kokte dillpoteter og klassisk hvitvinsaus. / 435,-
Torsk- som i julemeny/dagens
Helstekt reinsdyrfilet med rosenkål, sopp og bacon. Serveres med kokte poteter, rørte tyttebær og kremet viltsaus. / 435,-
DESSERTER velg ett av alternativene til hele selskapet
Crème brûlèe, mango- pasjonsfruktsorbet og bringebær / 115,-
Sjokoladefondant med kokossorbet og salat av ananas, mango og papaya / 115,-
Isparfait Amaretto med kirsebærsaus, mørk sjokolade og valnøtter / 125,-
Pannacotta, jordbærcoulis og ferske bringebær / 105,-
Kjøkkensjefens Isparfait med cognac og mørk sjokolade. Serveres med lune bjørnebær / 120,-
Kjøkkensjefens 3-retter 695.- (varierer etter sesong)
Vi lager alternativer dersom noen i selskapet har intoleranse eller allergier.
