God mat er viktig når vi samles rundt bordet! Velg dine favoritter og sett sammen en 3-retters meny til selskapet. Vil du vite mer? Kontakt hege@cafemagenta.no / tlf 90642962 for mer informasjon. Dere må være minst 10 personer for å booke selskap.
NB! I perioden 18. november til 30. desember har vi egen julebordsmeny.
Forretter
Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem, reker og sprøtt bakverk / 190,-
Stekt kveite med juliennegrønnsaker, ørretrogn og hvitvinssaus / 240,-
Spekeskinke med ristet sopp, asparges, cherrytomat, parmesan og pesto / 190,-
Hovedretter
Grillet indrefilét av svin med soppsaus, sesongens grønnsaker og hasselbackpotet /325,-
Helstekt okse indrefilet servert med sesongens grønnsaker, rødvinssaus og småpoteter /375,-
Smørstekt kveite med hvitvinssaus, sesongens grønnsaker, gulrotpuré og poteter /425,-
Desserter med kaffe
Panna cotta med friske bær /175,-
Sjokoladefondant med mangosorbet, friske bær og jordbærsaus /175,-
Crème brûlée /175,-
Vi lager alternativer dersom noen i selskapet har intoleranse eller allergier.