Salgsutstilling – maleri og grafikk

Fotograf Tonje Kornelie

Cathrine Omberg (40) og Tonje Kornelie (36) har jobbet gjennom hele vinteren med denne utstillingen. Nært samarbeid har ført til fargerike kreasjoner som går ton i ton og passer perfekt til Magentas hvitmalte granittvegger.

Cathrine har sin kunstutdanning gjennom Høyskolen i Oslo, hun har en Bachelorgrad som kunst og håndsverkslærer. Hun er stolt av å ha vært elev av den kjente Fredrikstad kunstneren, Ole Jacob Ihlebæk når kun gikk kunstlinjen på vgs. De siste årene har hun jobbet hardt og målbevisst for å finne sin personlige stil og uttrykk, og har hatt flere utstillinger i Østfold og Vestfold den siste tiden. Hun legger vekt på struktur og det abstrakte i maleri, og det enkle uttrykk som ligger i tresnittets natur i grafikken.

Tonje Kornelie har sin utdanning ved Norsk fotofagskole i Trondheim (2006). Hun har siden jobbet som fotograf i Sarpsborg. I disse dager videreutdanner hun seg nå til å bli yrkeslærer i fotograffaget gjennom høyskolen i Østfold. Hun har tidligere stilt ut fotografier og kunst rundt om i Viken.

Som fotograf, grafiker og tegner arbeider Tonje mye med det minimalistiske uttrykket i kunsten. Spesielt har hun fordypet seg i grafiske treplatetrykk og fargekombinasjoner som trykkes på papir i grafikkpressen.

Det skal nevnes at dette er en salgsutstilling, og at bildene selges «rett fra vegg», det vil si at kjøperen kan få med seg bilde sitt med en gang hvis det er ønskelig.  Du kan få med deg utstillingen hele mai og juni.